Stimați clienți, Cu ocazia Sarbatorilor Pascale Catolice, vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 5
111x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Coqui

Coqui NICO

Șlapi de damă Cod: 2277025621
Vândut
Descriere
Șlapi de femei Coqui NICO cu branț ergonomic, reduc semnificativ oboseala picioarelor utilizatoarei. Nu ezitași să-i probați. Talpă cu formă ...
Descriere

Coqui NICO

Șlapi de femei Coqui NICO cu branț ergonomic, reduc semnificativ oboseala picioarelor utilizatoarei. Nu ezitași să-i probați. Talpă cu formă concepută special pentru a se adapta perfect terenului. Culori stabile, care nu lasă urme. Produs disponibil în mai multe variante colore (culori pastelate). Coqui NICO sunt adecvați pentru diferite ocazii, la apă în perioada verii sau pe tot parcursul anului la wellness. Materialul CoquiAir va avea grijă de picioarele d-voastră. Dispune de greutate foarte redusă și este ușor de întreținut. Spălare facilă - prin clătire cu apă. Suprafața tălpii este dotată cu textură specială pentru confort și masaj pe întreaga durată de purtare. Acești papuci îmbunătățesc circulația sângelui și sunt foarte confortabili. Veți avea parte de respirabilitate și vă veți simți foarte bine pe întreaga durată a purtării.
  • material antibacterian CoquiAir
  • branț ergonomic
  • reduc oboseala mușchilor
  • greutate redusă și culori fine

Specificaţii

Față
CoquiAir
Talpă
CoquiAir
Greutate
220 g
Tehnologie
COQUIAIR
Cod produs
2277025621
Codul furnizorului
8942-100-4000
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Tehnologie
Tehnologie
Evaluări 111
Evaluări
Conversia mărimilor
Conversia mărimilor
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Coqui