Stimați clienți, Cu ocazia Sarbatorilor Pascale Catolice, vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 5
7x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Coqui

Coqui LITTLE FROG

Papuci copii Cod: 2278008488
Vândut
Descriere
Șlapi Coqui LITTLE FROG, concepuți special pentru copii. Vor proteja picioarele micuților pe întreaga durată de purtare. Adecvați pentru ...
Descriere

Coqui LITTLE FROG

Șlapi Coqui LITTLE FROG, concepuți special pentru copii. Vor proteja picioarele micuților pe întreaga durată de purtare. Adecvați pentru zile călduroase de vară, petrecute la râu sau mare. Dispun de greutate foarte redusă și tot odată sunt foarte confortabili. Permit o încălțare și descălțare rapidă. Ideali pentru purtarea zilnică. Cureaua patentată fixează bine piciorul copilului. Șlapii sunt moi, ușor elastici și se încalță confortabil. Materialul unic Coqui oferă confort, protecția utilizatorului este confirmată de certificatul ITC. Talpa nu lasă urme, încălțămintea nu alunecă. Acest produs nu conține metale grele. Coqui LITTLE FROG sunt adecvați pentru purtarea în casă sau ca încălțăminte de schimb la școală. Forma ergonomică susține poziția naturală și promovează dezvoltarea corespunzătoare a picioarelor. Talpa special concepută, amortizează șocurile și protejează coloana vertebrală și articulațiile. Întreținerea și curățarea sunt foarte facile - prin clătire cu apă. Materialul unic Coqui EVA este foarte ușor și previne apariția bacteriilor. Fața perforată evacuează transpirația și elimină murdăria. Toate acestea pentru confort sporit pe întreaga durată de purtare, indiferent de activitate sau locație. Tehnologiile companiei Coqui au grijă de sănătatea și evoluția naturală a copilului. Achiziționați-i această încălțăminte de brand.
  • protecția utilizatorului este confirmată de certificatul de calitate ITC
  • încălțăminte liberă de metale grele
  • talpa nu lasă urme și este antiderapantă
  • material antibacterian CoquiAir

Specificaţii

Față
CoquiAir
Talpă
CoquiAir
Greutate
140 g
Tehnologie
COQUIAIR
Cod produs
2278008488
Codul furnizorului
N 8701-100-1821
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Tehnologie
Tehnologie
Evaluări 7
Evaluări
Conversia mărimilor
Conversia mărimilor
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Coqui