Stimați clienți, Cu ocazia Sarbatorilor Pascale Catolice, vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 5
20x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Coqui

Coqui KARE

Șlapi bărbați Cod: 2276016618
Vândut
Descriere
Șlapii confortabili pentru bărbați Coqui KARE au talpa alcătuită din 3 straturi ce se diferențiază prin densitatea materialului. Stratul ...
Descriere

Coqui KARE

Șlapii confortabili pentru bărbați Coqui KARE au talpa alcătuită din 3 straturi ce se diferențiază prin densitatea materialului. Stratul inferior este mai tare, iar stratul ce intră în contact cu piciorul este cel mai moale. Astfel se modelează și se adaptează la forma piciorului. Sunt ideali pentru sală, după antrenament, la wellness, la piscină, pe plajă sau în oraș. Talpa nu colorează și nu alunecă. Sunt fabricați din material cu rezistență mecanică și stabilitate a formei. Au o durată de viață lungă și sunt disponibili într-o gamă largă de culori. Întreținerea este simplă, se poți spăla cu apă. Talpa este moale, ușoară, amortizează șocurile, protejează ligamentele și articulațiile și ușurează spatele în partea de jos. Se remarcă prin designul atractiv.
  • culori decente și design interesant
  • greutate mică și confort mare
  • material ușor și plăcut
  • confort la fiecare pas
  • greutatea specificată este pentru mărimea 42 EU

Specificaţii

Față
spumă
Talpă
spumă
Greutate
200 g
Cod produs
2276016618
Codul furnizorului
7903GREY
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 20
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Coqui