Stimați clienți, Cu ocazia Sarbatorilor Pascale Catolice, vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 5
55x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Coqui

Coqui JUMPER

Șlapi de damă Cod: 2277025627
Vândut
Descriere
Șlapi de femei Coqui JUMPER cu design în culori pastelate și aspect bicolor. Absorb energia, oferă protecție constantă articulaților și ...
Descriere

Coqui JUMPER

Șlapi de femei Coqui JUMPER cu design în culori pastelate și aspect bicolor. Absorb energia, oferă protecție constantă articulaților și coloanei vertebrale, cu proprietăți foarte bune de amortizare. Foarte rezistenți la uzură și îndoire repetată a pantofului. Talpa este foarte flexibilă, amortizează șocurile și nu lasă urme. Produs adecvat pentru timp liber, relaxare sau la servici. Curea la călcâi, moale și flexibilă, dotată cu cerc de plastic rezistent pentru fixare sigură pe picior. Perforație pentru evacuarea transpirației și murdăriei și pentru respirabilitate. Branțul CoquiAir este antibacterian și respirabil. Textură specială care oferă masaj, este moale și confortabilă, adecvată și în apă. Materialul antibacterian revoluționar CoquiAir reduce semnificativ riscul de transmitere a bacteriilor, nu conţine metale grele şi nu dăunează sănătății. Produs antibacterian, respirabil, care evacuează transpirația. Foarte rezistent la apariția mirosurilor neplăcute. Această încălțăminte este foarte populară printre utilizatoarele care sunt nevoite să stea mult pe picioare, asta datorită proprietăților excelente.
  • disponibili în mai multe variante colore pastelate
  • rezistență sporită la uzură și îndoire
  • material antibacterianCoquiAir
  • efect de amortizare care oferă protecție articulaților și coloanei vertebrale

Specificaţii

Față
CoquiAir
Talpă
CoquiAir
Greutate
240 g
Tehnologie
COQUIAIR
Cod produs
2277025627
Codul furnizorului
6352-100-2219
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Tehnologie
Tehnologie
Evaluări 55
Evaluări
Conversia mărimilor
Conversia mărimilor
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Coqui