Stimați clienți, Cu ocazia Sarbatorilor Pascale Catolice, vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 5
6x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Coqui

Coqui FROGGY

Sandale copii Cod: 2278008554
Vândut
Descriere
Sandale de copii Coqui FROGGY care prin designul excelent vor deveni rapid preferații micului tău explorator. Cureaua patentată asigură o ...
Descriere

Coqui FROGGY

Sandale de copii Coqui FROGGY care prin designul excelent vor deveni rapid preferații micului tău explorator. Cureaua patentată asigură o fixare sigură pe piciorul copilului. Sunt moi, ușor elastice și se încalță confortabil. Materialul CoquiAir este antibacterian și își menține constant culorile și forma. Talpa nu alunecă și nu lasă urme pe pardosea. Coqui Froggy sunt adecvate pentru purtare și ca încălțăminte indoor de schimb. Branțul are formă ergonomică și amortizează șocurile. Micuții pot trăi din plin aventurile copilăriei, pentru că această încălțăminte va avea grijă de articulațiile și coloana lor și le va oferi protecție pe întreaga durată de purtare. Perforațiile asigură respirabilitatea, evacuarea transpirației și respingerea murdăriei. După ce se întorc copiii de la joacă, ajunge să îi clătești cu apă. Datorită tehnologiei unice folosite la fabricare, veți putea avea ce este mai bun pentru copilul tău.
  • orificii de ventilare care permit evacuarea transpirației
  • material antibacterian revoluționar Coqui Air care scade riscul de transfer al bacteriilor
  • design unic sport cu dungi pe marginea tălpii
  • greutatea indicată este pentru mărimea 30/31 EU

Specificaţii

Față
CoquiAir
Talpă
CoquiAir
Greutate
200 g
Cod produs
2278008554
Codul furnizorului
8801-100-5732
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 6
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Coqui
S-ar putea să îți placă