Stimați clienți, Cu ocazia Sarbatorilor Pascale Catolice, vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 5
8x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Coqui

Coqui FROGGY

Papuci copii Cod: 2278008437
Vândut
Descriere
Șlapi copii Coqui FROGGY, foarte iubiți de copii. Noutatea brandului Coqui. Sunt foarte atractivi la prima vedere datorită designului ...
Descriere

Coqui FROGGY

Șlapi copii Coqui FROGGY, foarte iubiți de copii. Noutatea brandului Coqui. Sunt foarte atractivi la prima vedere datorită designului interesant. Dungile de pe marginea tălpii le oferă un stil sportiv. Cureaua patentată asigură o fixare sigură pe piciorul copilului. Sunt moi, ușor elastici și se încalță confortabil. Materialul CoquiAir este antibacterian iar culorile sunt rezistente în timp. Talpa nu alunecă și nu lasă urme pe pardosea. Coqui Froggy sunt adecvați pentru purtarea în casă sau afară la joacă. Branțul are formă ergonomică și amortizează șocurile. Micuții pot trăi din plin aventurile copilăriei, pentru că această încălțăminte va avea grijă de articulațiile și coloana lor și le va oferi protecție pe întreaga durată de purtare. Perforația asigură respirabilitatea, evacuarea transpirației și respingerea murdăriei. După ce se întorc copiii de la joacă, dacă șlapii sunt murdari îi veți putea spăla cu apă. Datorită tehnologiei unice folosite la fabricare, veți putea avea ce este mai bun pentru copilul d-voastră.
  • material revoluționar antibacterian CoquiAir care previne apariția bacteriilor
  • produs perforat, respirabil, care evacuează transpirația
  • design sportiv unic cu linii pe talpă

Specificaţii

Față
CoquiAir
Talpă
CoquiAir
Greutate
200 g
Tehnologie
COQUIAIR
Cod produs
2278008437
Codul furnizorului
8801-100-2134
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Tehnologie
Tehnologie
Evaluări 8
Evaluări
Conversia mărimilor
Conversia mărimilor
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Coqui