Stimați clienți, Cu ocazia Sarbatorilor Pascale Catolice, vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 5
7x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Coqui

Coqui FOBEE

Sandale copii Cod: 2274013477
Vândut
Descriere
Sandale de copii Coqui FOBBE cu design unic și sistem de fixare cu velcro. Încălțăminte de calitate, foarte durabilă în timp. Este concepută ...
Descriere

Coqui FOBEE

Sandale de copii Coqui FOBBE cu design unic și sistem de fixare cu velcro. Încălțăminte de calitate, foarte durabilă în timp. Este concepută dintr-o singură bucată de material și prevăzută cu elemente decorative. Garantează că picioarele mici vor fi în siguranță pe întreaga durată a zilei. Este foarte ușoară și confortabilă și tot odată permite o încălțare și descălțare facilă. În plus persistă ferm stabilă pe picior. Datorită benzilor velcro încălțarea nu va fi un obstacol pentru cei mici. Materialul antibacterian și ușor CoquiAir împiedică înmulțirea bacteriilor și elimină transpirația. Talpa este rezistentă la alunecare și nu lasă urme, fiind astfel perfectă pentru folosire și în mediul indoor. Talpa special concepută, amortizează șocurile și protejează coloana vertebrală și articulațiile. Forma ergonomică susține poziția naturală a piciorului, masează ușor și promovează dezvoltarea corespunzătoare a picioarelor. Întreținere ușoară - spălare simplă cu apă și săpun. Pantofi perfecți, care oferă confort necesar pe întreaga durată a zilei. Comandă micului tău explorator această încălțăminte de calitate Coqui.
  • talpă rezistentă, moale și stabilă
  • material antibacterian ușor CoquiAir
  • închidere practică cu scai
  • durabilitate în timp excelentă, model produs dintr-o singură bucată de material
  • talpă care nu lasă urme pe podea și nu alunecă
  • model adecvat pentru purtare atât în mediul outdoor cât și în mediul indoor
  • greutatea indicată este pentru mărimea 30/31 EU

Specificaţii

Față
CoquiAir
Talpă
CoquiAir
Greutate
300 g
Cod produs
2274013477
Codul furnizorului
8851/FUCHSIA
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 7
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Coqui