Stimați clienți, Cu ocazia Sarbatorilor Pascale Catolice, vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 5
1x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Coqui

Coqui BIG FROG PRINTED

Crocs copii Cod: 2278008427
Vândut
Descriere
Copii d-voastră adoră broasca Coqui? Atunci dacă vor vedea acești șlapi, cu siguranță nu vor mai purta alții. Sunt foarte stabili și nu ...
Descriere

Coqui BIG FROG PRINTED

Copii d-voastră adoră broasca Coqui? Atunci dacă vor vedea acești șlapi, cu siguranță nu vor mai purta alții. Sunt foarte stabili și nu lasă urme pe suprafețele interioare. Adecvați pentru purtare zilnică, indiferent de mediu (indoor, outdoor), disponibili în două variante: pentru băieți și pentru fete. Șlapi foarte confortabile pentru copii Coqui BIG FROG, cu aspect interesant de care copilul d-voastră se va îndrăgosti. Dispun de branț antibacterian CoquiAir, formă ergonomică și amortizează excelent șocurile. Perforațiile garantează respirabilitate maximă și evacuează transpirația și murdăria. Materialul antibacterian revoluționar CoquiAir reduce semnificativ riscul de transmitere a bacteriilor, nu conţine metale grele şi nu dăunează sănătății. Rezistenți la transpirație, își mențin forma și sprijină creșterea naturală a picioarelor copiilor. Cureaua patentată este moale și fixează bine piciorul în pantof. Încălțare ușoară și o întreținere facilă printr-o spălare simplă cu apă.
  • foarte stabili, adecvați și pentru purtarea în apă
  • nu lasă urme pe suprafețele interioare
  • material revoluționar antibacterian CoquiAir
  • cureaua brevetată fixează bine piciorul

Specificaţii

Față
CoquiAir
Talpă
CoquiAir
Greutate
160 g
Cod produs
2278008427
Codul furnizorului
N 8114-223-4200
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 1
Evaluări
Conversia mărimilor
Conversia mărimilor
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Coqui