Converse WOMEN ALL STAR FOOTIE

Șosete ultra damă (1431210176)

Descriere

Converse WOMEN ALL STAR FOOTIE

Un accesoriu perfect, care nu ar trebui să lipsească niciunei domnișoare stilate - sunt aceste șosete cu profil redus pentru femei Converse WOMEN ALL STAR FOOTIE, ideale pentru purtare în balerini. Sunt confecționate din materiale rezistente la uzură care dispun de proprietăți excelente de ventilație și de extracție. Ai grijă de picioarele tale. Comandă acum aceste șosete originale Converse!
  • profil foarte redus
  • material rezistent și subțire
  • logo-ul mărcii Converse
  • 2 perechi în set

Specificaţii

Numărul articolului 1431210176
Cod producător E221W
Material 71% bumbac, 26% nailon, 3% elastan

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

269,99 Lei(18%) 219,99 Lei

ConverseCHUCK TAYLOR ALL STAR MADISON

124,99 Lei(28%) 89,99 Lei

ConverseCORE CP TANK

129,99 Lei(30%) 89,99 Lei

WillardADENIKE

42,99 Lei(13%) 36,99 Lei

ArcoreDELIO

25,99 Lei

WillardSHAN

Produse alternative

Converse WOMEN ALL STAR FOOTIE

Preţ: 41,99 Lei