MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

Converse VINTAGE STAR CHEVRON STRIPE

Șosete bărbați (1431210274)

Descriere

Converse VINTAGE STAR CHEVRON STRIPE

Un accesoriu excelent, care va completa perfect fiecare outfit și tot odată va oferi confort termic de calitate. Așa sunt aceste șosete de bărbați Converse VINTAGE STAR CHEVRON STRIPE, concepute din material confortabil. Designul trendy colorat și logo-ul brandului sunt o indispensabilitate. Nu mai aștepta, testează calitatea oferită de brandul Converse!
  • design pe gleznă, material rezistent și subțire
  • design colorat cool
  • logo-ul mărcii Converse
  • 2 perechi în set

Specificaţii

Numărul articolului 1431210274
Cod producător RC2378M/E808H-2000
Material 98% poliester, 2% elastan

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

289,99 Lei(27%) 209,99 Lei

ConverseCHUCK TAYLOR ALL STAR

84,99 Lei(41%) 49,99 Lei

LottoTRNG TANK MRB

194,99 Lei(51%) 94,99 Lei

O'NeillLM SUMMER CHINO SHORTS

Converse VINTAGE STAR CHEVRON STRIPE

Preţ: 23,99 Lei