Converse SPORT DUFFEL

Geantă sport/voiaj (9121115501)

Descriere

Converse SPORT DUFFEL

Dacă obișnuiești să ieși în week-enduri cu prietenii sau în sala de fitness această geantă sport/de călătorii Converse SPORT DUFFEL este alegerea perfectă. Designul absolut perfect și spațiul suficient pentru stocarea diferitelor lucruri necesare sunt caracteristicile principale ale acestui model original. Cu siguranță vei aprecia mânerele pentru transport în mână și cureaua de umăr mai lungă. Pur și simplu un produs universal, pe care trebuie să îl ai! Descoperă și tu calitatea bine-cunoscută a brandului Converse!
  • compartiment principal cu fermoar în două direcții
  • curea de umăr ajustabilă
  • mânere pentru purtarea în mână
  • material foarte ușor
  • utilizare universală

Specificaţii

Cod producător 10009196-A02
Material 100% poliester

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

149,99 Lei(26%) 109,99 Lei

KensisGARNI

84,99 Lei(52%) 39,99 Lei

LottoSMART TEE JS W

59,99 Lei(43%) 33,99 Lei

FitforceCYNTIE

99,99 Lei(35%) 64,99 Lei

LottoSENSE LEGGINGS STC W

109,99 Lei(18%) 89,99 Lei

OlympiaJS-300A

Produse alternative