MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

Converse FASHION CREW 360 CHUCK PATCH

Șosete bărbați (1431210174)

Produse alternative

Descriere

Converse FASHION CREW 360 CHUCK PATCH

Șosete de culoare neagră și albă sunt o necesitatea fiecărui bărbat. Modelul Converse FASHION CREW 360 CHUCK PATCH dispune de croială mai înaltă și de decorație distinctivă cu logo de brand. Îl vei îndrăgi nu doar datorită materialului confortabil, folosit la fabricație dar și grație designului cool în care este realizat.
  • croială mai înaltă
  • logo de brand
  • material confortabil
  • evacuarea transpirației și reglarea căldurii
  • Setul dispune de 2 perechi

Specificaţii

Numărul articolului 1431210174
Cod producător 1431210174
Material 98% poliester, 2% elastan

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

369,99 Lei(14%) 314,99 Lei

ConverseCHUCK TAYLOR ALL STAR

84,99 Lei(41%) 49,99 Lei

LottoTRNG TANK MRB

109,99 Lei(50%) 54,99 Lei

KappaOGO ZALDY

36,99 Lei

ArcoreWACO

89,99 Lei(33%) 59,99 Lei

O'NeillBM ONEILL BUCKLE BELT