Stimați clienți, Cu ocazia Sarbatorilor Pascale Catolice, vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 4
0x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Contigo

Contigo MORGAN

Cană termos Cod: 6752000754
Vândut
Descriere
Cana termos Contigo MORGAN cu pereți dubli din plastic cu sistem AUTOSEAL care previne scurgerile accidentale ale băuturilor și cu fixare ...
Descriere

Contigo MORGAN

Cana termos Contigo MORGAN cu pereți dubli din plastic cu sistem AUTOSEAL care previne scurgerile accidentale ale băuturilor și cu fixare pentru acest sistem. Disponibilă în mai multe culori moderne, creată pentru iubitorii de ceai și cafea. Un rezervor special permite sorbirea băuturilor fierbinți (reducerea riscului de opărire). Capac detașabil pentru o spălare mai ușoară. Morgan păstrează băuturile calde pentru până la 1 oră și reci pentru până la 4 ore. V-o recomandăm ca accesoriu la modă distractiv și practic. Modelul a câștigat premiul RedDot Design.
  • volum aprox. 320 ml
  • tehnologia AUTOSEAL face ca orice recipient CONTIGO dotat cu acest mecanism să fie, fără exagerare, perfect. Este atât de simplu și totuși nimeni nu s-a gândit la acest lucru înainte - un recipient care se închide ermetic după ce l-ai lăsat din mână. O idee evidentă și o soluție pur și simplu strălucită: un recipient care poate fi controlat cu o singură mână, cu un buton de deschidere, supapă de ventilare și buză de golire ergonomică. O soluție tehnică brevetată pentru un viitor în care veți uita de modurile primitive de a bea. Mecanismul automat previne scurgerea accidentală în cazul în care recipientul se răstoarnă.

Specificaţii

Tehnologie
AUTOSEAL
Cod produs
6752000754
Codul furnizorului
6752000754
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Tehnologie
Tehnologie
Evaluări 0
Evaluări
Video
Video
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Contigo