Contigo CORTLAND

Bidon sport pentru hidratare

(6752000848)

Produse alternative

99,99 Lei(30%) 69,99 Lei
În lista de cumpărături
94,99 Lei
În lista de cumpărături
  • 1
  • 2

Descriere

Contigo CORTLAND

Bidon sport pentru hidratare Contigo CORTLAND cu design ergonomic și sistem inovator Autoseal, care previne scurgerea accidentală în cazul în care recipientul se răstoarnă, dispune de buton de deblocare al capacului Autoseal și carabină pentru prindere. Capac demontabil pentru o curățare ușoară.

  • Tehnologia AUTOSEAL face ca orice recipient CONTIGO dotat cu acest mecanism să fie, fără exagerare, perfect. Este atât de simplu - și totuși nimeni nu s-a gândit la acest lucru înainte - bidonul se închide singur, îndată ce îl scăpați din mână. O idee evidentă și o soluție pur și simplu strălucită: un recipient care poate fi controlat cu o singură mână, cu un buton de deschidere, supapă de ventilare și buză de golire ergonomică. O soluție tehnică brevetată pentru un viitor în care veți uita de modurile primitive de a bea. Mecanismul automat previne scurgerea accidentală în cazul în care recipientul se răstoarnă.
  • volum de 750ml

Specificaţii

Cod producător 6752000848
Codul furnizorului 6752000848
Tehnologie AUTOSEAL

Tehnologii utilizate

AUTOSEAL

Tehnologia AUTOSEAL® face ca orice recipient CONTIGO dotat cu acest mecanism să fie, fără exagerare, perfect. Este atât de simplu - și totuși nimeni nu s-a gândit la acest lucru înainte - bidonul se ...

Ratingul

5
0
4
0
3
0
2
0
1
1

1 Ratingul

Mărime: os
zboží nedorazilo
Anonim
3.10.2019

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Video

Video

Produse aferente

În lista de cumpărături