Stimați clienți, Cu ocazia Sărbătorilor Pascale (3. - 6. 5. 2024), vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 5
0x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Compressport

Compressport UNDER CONTROL SHORT

Șort de alergare bărbați Cod: 1381025245
Vândut
Descriere
Cea mai nouă versiune a pantalonilor scurți favoriți de bărbați Compressport UNDER CONTROL SHORT. Acum alergătorii de teren se pot bucura ...
Descriere

Compressport UNDER CONTROL SHORT

Cea mai nouă versiune a pantalonilor scurți favoriți de bărbați Compressport UNDER CONTROL SHORT. Acum alergătorii de teren se pot bucura mai intens de alergare. Acești pantaloni scurți îți vor oferi confort sporit, forță, energie și euforie.  Oferă o experiență ultra-ușoară în timpul joggingului datorită eliminării mai rapide a toxinelor din coapse și întârzierea și ameliorarea oboselii prin absorbția șocurilor cu până la 30%. Pantalonii nu vor absorbi apa și inclusiv în condiții nefavorabile vor ajuta termoreglarea. Cu siguranță vei aprecia talie îmbunătățită în formă de litera V. Versiune originală a șorturilor de trail este prevăzută cu buzunare pentru depunerea lucrurilor necesare în timpul joggingului. Gripul de silicon aplicat pe partea frontală a coapselor va ține bine palmele tale când te vei propti de picioare în timpul celor mai dificile urcări. Siliconul spayat îmbunătățit poate fi găsit și din partea interioară a taliei înălțate, unde are grijă de stabilitatea pantalonilor pe corp, inclusiv în timpul celor mai razante mișcări.

  • cusături plate
  • imprimeu de silicon pe partea superioară a coapselor pentru sprijinul mâinilor în timpul urcării
  • bandă de silicon anti-alunecoasă în talie
  • talie lată în formă de V pentru confort maxim
  • compresie exactă gradată care asigură distrugerea mai rapidă a toxinelor, o oxigenare mai rapidă și mișcarea redusă a mușchilor
  • termoreglare eficientă
  • impermeabili
  • ultraușori
  • tratament antibacterian
  • buzunare pe toată circumferința taliei

Specificaţii

Material
72% poliamidă, 28% elastan
Cod produs
1381025245
Codul furnizorului
SHTRV3-99
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 0
Evaluări
Întreținere materiale
Întreținere materiale
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Compressport