Compressport TRAIL QUAD

Jambieră compresie gambă (1379000682)

În stoc - Informații despre livrare

234,99 Lei cu TVA

Cantitate
În lista de cumpărături

Descriere

Compressport TRAIL QUAD

În corpul uman, cu cât mușchiul este mai mare, cu atât lucrează mai mult, dar, în același timp, este și mai susceptibil la vibrații nedorite Despre asta știu cel mai bine alergătorii de trail. Și în timpul exercițiilor fizice sau la regenerare, jambierele de compresie Compressport TRAIL QUAD reduc vibrațiile musculare la minimum, și susțin circulația venoasă. Acest lucru duce la o regenerare mai rapidă și mai bună și, atunci când este utilizat în acțiune, minimizează deteriorarea microscopică a mușchilor, întârzie senzația de oboseală și reduce durerea zonelor stresate. Manșonul de compresie întărește întregul grup muscular, reducând semnificativ șocurile în timpul alergării sau a altor mișcări solicitante care pot provoca micro-leziuni musculare, oboseală și crampe. De asemenea, datorită strângerii, circulația sanguină este accelerată și, prin urmare, mușchiul este oxidat mai rapid și tot odată detoxificat eficient. Este foarte popular printre alergătorii de trail, bicicliștii off-road, rugbiști și baschetbaliști. O poți purta inclusiv o perioadă mai lungă de timp înainte de start (sau antrenament solicitant), vei simți efectele pozitive foarte curând. Triatloniștii înoată în jambiere pentru că se fixează bine pe corp și nu deranjează în nici un fel. În plus, sunt confecționate dintr-un material sensibil la piele și previne iritarea pe interiorul coapselor. În timpul antrenamentului nici nu vei ști că o porți pentru că este țesută fin, nu dispune de cusături și că este dotată cu tivuri foarte moi și confortabile. Tivul superior al jambierelor are o imprimare din silicon pentru a preveni alunecarea.
  • reducere loviturile mușchilor
  • reduce oboseala și durerea
  • oxigenare mai rapidă
  • detoxificare
  • reduce dezvoltarea convulsiilor și durerea
  • regenerare mai rapidă

Specificaţii

Numărul articolului 1379000682
Cod producător QDTR-99RD
Material 63 % poliamidă, 28 % elastan, 9 % poliester

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

22,99 Lei

VoxxINLINE

209,99 Lei(30%) 144,99 Lei

CompressportFULL SOCKS V2.1

54,99 Lei(1%) 53,99 Lei

RuntoKNEE

Compressport TRAIL QUAD

Preţ: 234,99 Lei