Stimați clienți, Cu ocazia Sarbatorilor Pascale Catolice, vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 6
0x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Compressport

Compressport TRAIL POSTURAL SS TOP W

Tricou de alergare damă Cod: 1383005389
Vândut
Descriere
Acest tricou de alergare Compressport TRAIL POSTURAL SS TOP W aduce o inovație excelentă în zona buzunarelor. Nu vei mai găsi un buzunar ...
Descriere

Compressport TRAIL POSTURAL SS TOP W

Acest tricou de alergare Compressport TRAIL POSTURAL SS TOP W aduce o inovație excelentă în zona buzunarelor. Nu vei mai găsi un buzunar normal la spate, ci o centură liberă integrată Free Belt. În partea de jos a tricoului există un buzunar mare de jur împrejur, creând mult spațiu pentru telefon, chei, batoane energizante, etc. Și totul este perfect accesibil chiar în timpul alergării fără să fie nevoie de oprire. Mai mult decât atât, nu trebuie să-ți faci griji în privința lucrurilor inconfortabile care sar în interiorul buzunarului, deoarece elasticitatea materialului le fixează perfect.
Materialul este foarte plăcut, datorită căruia nu trebuie să-ți faci griji pentru o frecare neplăcută în zona de sub braț. Mânecile au o croială raglan, așa că atunci când alergi cu o vestă de alergare sau cu un rucsac, nu vor rămâne urme de presiune neplăcute la cusăturile de de umăr. Asta pentru că nu le are. Țesătura performantă asigura o termoreglare perfectă la diferite temperaturi. Fermoarul este proiectat de la gât până la jumătatea tricoului, ceea ce ajută nu numai la o îmbrăcare mai ușoară, dar și la o ajustare facilă la temperaturi mai ridicate.
  • centură de alergare integrată (Free belt)
  • eliminarea frecării
  • mâneci raglan
  • material moale cu uscare rapidă

Specificaţii

Material
72 % poliamidă, 28 % elastan
Cod produs
1383005389
Codul furnizorului
AW00001B-100
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 0
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Compressport