MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

Compressport TACTICAL RAIDER COMPRESSION SHIRT LS

Tricou termo bărbați (1804000387)

Descriere

Compressport TACTICAL RAIDER COMPRESSION SHIRT LS

Tricoul funcțional pentru bărbați Compressport TACTICAL RAIDER COMPRESSION SHIRT LS este folosit ca un prim strat de îmbrăcăminte. Are o tehnologie unică de pornire / oprire, care vine direct de la marca Compressport. Această tehnologie poate regla termoreglarea în funcție de intensitatea performanței. PORNIT: pentru o respirabilitate maximă în timpul efortului. OPRIT: pentru o mai bună păstrare a căldurii în timpul unei performanțe mai puțin intense. Tricoul este potrivit pentru o gamă largă de sporturi. Alergare, schi de fond, ciclism, drumeție, etc. La toate activitățile se poate folosi ca un prim strat de îmbrăcăminte!
  • ON/OFF fibre de ventilație
  • garantează o reglare termică maximă
  • material ușor, funcțional
  • fibre foarte impermeabile

Specificaţii

Numărul articolului 1804000387
Cod producător TSTC02-LS99
Material 74 % poliester, 20 % poliamidă, 6 % elastan

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

Compressport TACTICAL RAIDER COMPRESSION SHIRT LS

Preţ: 399,99 Lei