Compressport RUN LO

Șosete de compresie (1379000296)

Descriere

Compressport RUN LO

O nouă generație de șosete de alergare de ultimă generație cu model mai jos, până la gleznă, cu un design de 360 de grade. COMPRESSPORT B. SOCKS sunt extrem de ușoare, aerisite și mențin excelent piciorul în încălțăminte. Degetul mare de la picior larg, cu formă anatomică, bandă textilă specială pentru a susține arcada, proiecții 3D și fibre de compresie care vă oferă susținere și confort în timpul activităților sportive. Proiecțiile 3D asigură, de asemenea, atenuarea impactului datorită tehnologiei extraordinare și permit circularea aerului în jurul piciorului. Proiecțiile nu rețin umezeala, astfel piciorul rămâne uscat. Ionii de argint din materialul șosetelor controlează dispersia căldurii și a umezelii din picioare, reduc mirosul și riscul de bășici. Șosete de alergare COMPRESSPORT B. SOCKS Run - cu garanție standard de 2 ani.
  • extrem de ușoare, aerisite și susțin excelent piciorul
  • formă anatomică
  • bandă textilă specială care susține arcada
  • proiecții 3D și fibre multicompresie care vă oferă susținere și confort în timpul activităților sportive
  • proiecțiile 3D absorb impactul și permit circularea aerului în jurul piciorului
  • ionii de argint din materialul șosetelor controlează dispersia căldurii și a umezelii din picioare, reduc mirosul și riscul de bășici
  • T1 - 34/36 EU, T2 - 37/39 EU, T3 - 40/42, T4 - 43/45, T5 - 46/48

Specificaţii

Numărul articolului 1379000296
Cod producător RSLV21100BL
Material 64% poliamidă, 26% Prolen Siltex, 10% elastan

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Tabel de mărimi