Stimați clienți, Cu ocazia Sarbatorilor Pascale Catolice, vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 4
47x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Compressport

Compressport R2V2

Jambiere de compresie gambă Cod: 1379000662
Vândut
Descriere
Jambierele de compresie pentru gambe Compressport R2V2 sunt, fără îndoială, cel mai cunoscut produs al mărcii elvețiene COMPRESSPORT. ...
Descriere

Compressport R2V2

Jambierele de compresie pentru gambe Compressport R2V2 sunt, fără îndoială, cel mai cunoscut produs al mărcii elvețiene COMPRESSPORT. Susține fluxul venos în timpul alergării și în perioada de după, de regenerare. Acest model are un nou tricot 3D, care oferă o protecție mai mare gleznei și tendonului lui Achilei. Extensibilitatea verticală îmbunătățită oferă un confort mai mare în timpul folosirii. În plus are o „limbă” specială în zona din spatele genunchiului, pentru a elimina șocurile. Întărește întregul grup muscular, reducând mult șocurile care pot provoca micro-leziuni musculare, oboseală și crampe. De asemenea, datorită contracției și îngustării fluxului sanguin, circulația sângelui este accelerată, iar mușchiul este oxidat mai rapid și în același timp se detoxifiază mai eficient. Se pot purta înainte de începerea cursei (sau a unui antrenament mai solicitant) căci se simt efectele lor pozitive foarte curând. Triatloniștii înoată în jambiere pentru că se fixează bine pe corp și nu deranjează în nici un fel. În timpul alergării nici se simt, pentru că au un material fin, fără cusături și sunt foarte moi și confortabile. Ca și în timpul antrenamentului, compresia ajută cursul și durata regenerării musculare. Astfel sportivul poate să se regenereze mai repede și să se întoarcă la antrenament chiar și după antrenamente și competiții foarte dificile.
  • ajută la perseverență la antrenamente
  • regenerare rapidă a circulației venoase
  • K-protect elimină șocurile din zona genunchiului
  • micșorarea șocurilor

Specificaţii

Material
65 % poliamidă, 35 % elastan
Cod produs
1379000662
Codul furnizorului
SU00002B-001
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 47
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Compressport