Compressport R2 V2

Jambieră compresie gambă (1379000364)

În stoc

Termen 3 - 5 zilele lucrătoare

Dacă unul dintre produse nu se află la depozitul central timpul de expediere se poate prelungi.

159,99 Lei cu TVA

Cantitate

  Garanţia originalităţii

În lista de cumpărături

Descriere

Compressport R2 V2

COMPRESSPORT sunt ideale pentru toate tipurile de sport (triatlon, alergare pe asfalt sau teren denivelat, ciclism montan, fotbal, baschet, volei, tenis, fitness etc.).

Aceste jambiere sport vor fi excelente pentru antrenamente sau perioada de recuperare de după antrenament. În partea de sus K-PROTECT, care oferă protecție împotriva durerilor de genunchi.

Banda ergonomică acționează compresia în partea din față a genunchilor, întărește musculatura și reduce durerea, pentru ca sportivul să se poată concentra doar la performanțe și viteză.


 • îmbunătățește eficiența fluxului de sânge de la picioare înapoi la inima, creșterea cantitatea de oxigen din mușchi și reduce cantitatea de acid lactic. Jambierele R2 reduc tremuratul, vibrația și oboseala mușchilor, prevenind astfel leziunile musculare.după antrenament continuă să ajute fluxul de sânge, reducând astfel timpul necesar pentru regenerare, astfel, vă puteți antrena mai des
 • nu este necesară spălarea în mașina de spălat după fiecare utilizare, este suficientă doare spălarea manual

Specificaţii

Numărul articolului 1379000364
Cod producător R2V299
Material 60% poliamidă, 25% elastan, 15% poliester

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare
 • 10:48 31. 10. 2019

  Anonim

  Cum se alege marimea corecta?

  Reacţie

  • 14:32 31. 10. 2019

   SPORTISIMO (Gabriel)

   Bună ziua, din păcate în cadrul acestui articol producătorul nu ne-a oferit o tabelă de mărimi. O zi bună.

   Reacţie

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

209,99 Lei(21%) 164,99 Lei

CompressportFULL SOCKS V2.1

179,99 Lei(8%) 164,99 Lei

CompressportCALF R2

134,99 Lei(33%) 89,99 Lei

CraftBODY CONTROL

159,99 Lei(37%) 99,99 Lei

CompressportCALF R2