MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

Compressport PRO RACING CAP

Căciulă alergare (1833000243)

Descriere

Compressport PRO RACING CAP

Căciula de alergare Compressport PRO RACINGS CAP vine cu o inovație în partea frontală datorită căreia vei putea ridica cozorocul pentru o mai bună vizibilitate sau trage în jos pentru protecția feței și a ochilor de razele de soare. Materialul antibacterian cu uscare rapidă din interior este deosebit de moale ceea ce asigură un confort deplin fără compresie, dar mai ales cu capacitatea de a absorbi rapid transpirația în exces. Partea superioară a șepcii rămâne acoperită cu o țesătură transparentă pentru protecție sporită, însă fără riscul unei ventilații inutile. Partea din spate a centurii dispune de plasă pentru ajustarea confortabilă pe cap.

  • țesătură foarte respirabilă
  • material elastic cu uscare rapidă
  • evacuează rapid transpirația

Specificaţii

Numărul articolului 1833000243
Cod producător CU00003B-990
Material 100 % poliamidă

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Compressport PRO RACING CAP

Preţ: 139,99 Lei