Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 5
1x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Compressport

Compressport POSTURAL SS TOP W

Tricou alergare damă Cod: 1385000757
Vândut
Descriere
Tricou de trail pentru femei Compressport POSTURAL SS TOP W cu design nou. Dispune de buzunar dublu pe partea din spate. În zona umerilor ...
Descriere

Compressport POSTURAL SS TOP W

Tricou de trail pentru femei Compressport POSTURAL SS TOP W cu design nou. Dispune de buzunar dublu pe partea din spate. În zona umerilor este prevăzut cu material 3D Thermo Ultra. În celelalte părți este folosită țesătura foarte rezistentă la umezeală, care oferă constant o piele uscată, asta datorită proprietăților de rezistență împotriva umezelii. Model original, care va deveni rapid preferatul tău datorită materialului confortabil, folosit la fabricație. Zona din jurul gâtului, ușor ridicată și adaptabilă la maxim oferă libertate excelentă de mișcare capului.

Articol vestimentar nou de alergare, care nu doar că arată bine dar este și conceput din cele mai noi materiale și tehnologii. Cauți un tricou perfect pentru aventurile tale montane, care să nu absoarbă transpirația, să ajute cu reglarea termică a corpului, să fie bine respirabil, să ofere masaj, să prevină înmulțirea bacteriilor, să fie confortabil și să nu irite pielea, să ofere protecție excelentă și care să înlocuiască excelent borseta? Tocmai îl ai în fața ta.

  • material cu uscare rapidă
  • buzunar dublu la spate
  • proiectat pentru alergare lungă în teren

Specificaţii

Material
material sintetic
Cod produs
1385000757
Codul furnizorului
TSTRV2W-SS99
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 1
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Compressport