Compressport POSTURAL SS TOP W

Tricou alergare damă (1385000757)

Descriere

Compressport POSTURAL SS TOP W

Tricou de trail pentru femei Compressport POSTURAL SS TOP W cu design nou. Dispune de buzunar dublu pe partea din spate. În zona umerilor este prevăzut cu material 3D Thermo Ultra. În celelalte părți este folosită țesătura foarte rezistentă la umezeală, care oferă constant o piele uscată, asta datorită proprietăților de rezistență împotriva umezelii. Model original, care va deveni rapid preferatul tău datorită materialului confortabil, folosit la fabricație. Zona din jurul gâtului, ușor ridicată și adaptabilă la maxim oferă libertate excelentă de mișcare capului.

Articol vestimentar nou de alergare, care nu doar că arată bine dar este și conceput din cele mai noi materiale și tehnologii. Cauți un tricou perfect pentru aventurile tale montane, care să nu absoarbă transpirația, să ajute cu reglarea termică a corpului, să fie bine respirabil, să ofere masaj, să prevină înmulțirea bacteriilor, să fie confortabil și să nu irite pielea, să ofere protecție excelentă și care să înlocuiască excelent borseta? Tocmai îl ai în fața ta.

  • material cu uscare rapidă
  • buzunar dublu la spate
  • proiectat pentru alergare lungă în teren

Specificaţii

Cod producător TSTRV2W-SS99
Material material sintetic

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

544,99 Lei(13%) 469,99 Lei

SportfulRYTHMO W TOP

119,99 Lei(58%) 49,99 Lei

LottoX FIT II TEE PRT 1 RGL PL W

84,99 Lei(52%) 39,99 Lei

LottoSMART TEE JS W

134,99 Lei(33%) 89,99 Lei

Under ArmourTECH SSC - TWIST

119,99 Lei(58%) 49,99 Lei

LottoONI X FIT II TEE PL W

109,99 Lei(40%) 64,99 Lei

KlimatexAITA

Compressport POSTURAL SS TOP W

Preţ: 454,99 Lei