Compressport OXYGEN UNDER CONTROL SHORT

Șort compresiv de alergare bărbați (1381025399)

Descriere

Compressport OXYGEN UNDER CONTROL SHORT

Șortul compresiv pentru bărbați OXYGEN UNDER CONTROL SHORT a fost testate pentru prima dată la faimoasa cursă de trail UTMB de către alergători de top și s-a dovedit a fi excelent! Compresia lor în trepte orientată cu precizie, îmbunătățește oxigenarea musculară, amortizează șocurile cu până la 30% și datorită unui număr mare de zone de ventilație elimină perfect transpirația și căldura excesivă generată prin eforturi. Îl vei simți perfect natural mai ales în zona inghinală. Toate acestea îți vor oferi o libertate maximă de mișcare, o susținere de neînlocuit și confort unic în timpul alergării.
  • compresie reglată la milimetru
  • zonele de ventilație încorporate direct în compresie
  • circulație foarte bună a aerului
  • absoarbe șocurile
  • microfibre fără cusături
  • material funcțional

Specificaţii

Numărul articolului 1381025399
Cod producător SHUCO2-99
Material 83 % poliamidă reciclată, 17 % elastan

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Compressport OXYGEN UNDER CONTROL SHORT

Preţ: 479,99 Lei