Stimați clienți, Cu ocazia Sarbatorilor Pascale Catolice, vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 6
0x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Compressport

Compressport HURRICANE JACKET v2

Geacă alergare bărbați Cod: 1525003713
Vândut
Descriere
Geaca de alergare pentru bărbați Compressport HURRICANE JACKET v2 este concepută pentru a proteja perfect gâtul de vânt fără a împiedica ...
Descriere

Compressport HURRICANE JACKET v2

Geaca de alergare pentru bărbați Compressport HURRICANE JACKET v2 este concepută pentru a proteja perfect gâtul de vânt fără a împiedica mișcarile capului. O altă inovație este fermoarul ergonomic, care este proiectat în diagonală de la umărul stâng spre partea dreaptă. Toate acestea pentru cea mai rapidă și ușoară deschidere în timpul alergării. Microfibrele cu un grad ridicat de respirabilitate sunt utilizate în zona din spate pentru a elimina căldura în exces din aceste zone. În zona șalelor sunt două buzunare, care sunt accesibile din partea stângă, respectiv dreapta. În plus, această geacă se caracterizează prin ultra-lejeritate. Această caracteristică se păstrează și în caz de transpirația excesivă. Un alt avantaj față de varianta sa anterioară este capacitatea perfectă de ambalare. După cum sugerează și numele, această geacă este concepută pentru cele mai severe condiții meteorologice și asigură o protecție impecabilă la vânt. Dacă obișnuiești să alergi pe întuneric, vei aprecia fără îndoială imprimeul reflectorizant de pe piept. Geaca este potrivită nu numai pentru alergare, ci și pentru schi de fond, respectiv ciclism.
  • rezistentă la vânt
  • guler ușor pe gât
  • fermoar pe diagonală
  • țesătură foarte respirabilă
  • logo reflectorizant
  • două buzunare în partea din spate
  • pliabilă

Specificaţii

Material
92 % poliamidă, 8% elastan
Cod produs
1525003713
Codul furnizorului
WSTRV2-LS3150
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 0
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Compressport