Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 4
9x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Compressport

Compressport FREE BELT PRO

Centură alergare Cod: 121926
Vândut
Descriere
Această centură de alergare Compressport FREE BELT PRO a fost dezvoltată în colaborare cu alergătorii de elită pentru alergătorii de orice ...
Descriere

Compressport FREE BELT PRO

Această centură de alergare Compressport FREE BELT PRO a fost dezvoltată în colaborare cu alergătorii de elită pentru alergătorii de orice performanță, declanșând o revoluție în seria centurilor de alergare sau a borsetelor de alergare în primăvara anului 2018. Brandul Compressport a fost cel care a lansat acest tip de produs! Este vorba de un singur buzunar în care încap cu toate echipamentele necesare: batoane energetice, lichide sau obiecte personale, totul datorită elasticității perfecte, fără ca lucrurile din interiorul centurii să sară la fiecare pas. Poate conține mai multe flacoane pentru apă, telefonul mobil, lenjeria termică, o geacă impermeabilă și multe altele. În partea din spate se află două orificii elastice acoperite cu silicon, pe care alergătorii în natură le folosesc, de exemplu, pentru bețele pliabile, sau pentru o geacă sau un hanorac mai mare. La partea din față, pe de altă parte, există agățători de cauciuc pentru fixarea numărului de pornire. Datorită designului ergonomic și materialului extensibil, acesta se potrivește fiecărui tip de corp și vă oferă o libertate maximă de mișcare în timpul alergării. De asemenea, veți aprecia accesul perfect și ușor la obiectele necesare. Un alt beneficiu este respirabilitatea foarte bună, care elimină transpirația excesivă în zonele acoperite. În cazul distanțelor de alergare foarte mari, acesta poate fi combinat perfect cu Ultrun S Packem, care nu numai că poate transporta mai multe lucruri, dar și distribuie mult mai bine greutatea tuturor obiectelor. Free Belt Pro este un partener minunat, fie că vei purta cu tine la alergare doar telefonul și cheile, sau vei merge la o cursă ultra trail!
  • înlocuitor perfect pentru borsetă
  • accesibilitate ușoară la alergare
  • design ergonomic
  • material foarte respirabil
  • conținutul nu sare în timpul alergării
  • agățătoare pentru prinderea numărului de start
  • ochiuri de silicon pentru prinderea bețelor pliabile sau geaca

Specificaţii

Material
88 % poliamidă, 12 % elastan
Cod produs
121926
Codul furnizorului
CU00011B-106
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 9
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Compressport