Compressport CALF R2

Jambiere (1379000073)

Descriere

Compressport CALF R2

COMPRESSPORT este ideală pentru toate tipurile de activități sportive (triatlon, alergare pe drum sau pe pământ, bicicletă pe drum/munte, fotbal, baschet, volei, tenis, fitness etc.). COMPRESSPORT va fi utilă în timpul antrenamentelor, competițiilor și perioadei de recuperare. Crește eficiența fluxului sângelui prin vene de la picioare înapoi la inimă, crește cantitatea de oxigen din mușchi și simultan reduce cantitatea de acid lactic din sânge. Jambierele R2 sunt, de asemenea, foarte eficiente în reducerea vibrațiilor și șocurilor musculare, reduc oboseala musculară și previn posibilele accidentări. După încheierea exercițiilor, continuă să susțină fluxul sângelui prin vene, reducând astfel timpul necesar regenerării, permițându-vă astfel să vă antrenați mai des. Jambierele nu trebuie spălate la mașină după fiecare utilizare. Le puteți spăla la mână pentru ca apoi să le purtați iar.
  • performanțe ridicate
  • amortizarea șocurilor
  • susținerea fluxului sanguin
  • recuperare mai rapidă

Specificaţii

Numărul articolului 1379000073
Cod producător 1379000073

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

Compressport CALF R2

Preţ: 164,99 Lei