Columbia WINDGATES HOODED JACKET

Geacă de damă (1167042710)

Descriere

Columbia WINDGATES HOODED JACKET

Prin unirea funcționalității și a designului a fost concepută această geacă de femei Columbia WINDGATES HOODED JACKET, care este impermeabilă și conține puf sintetic, în combinație cu tehnologia termo-reflectoriznată Omni-Heat™ pentru confort termic și protecție împotriva intemperiilor. Arată foarte bine datorită croielii stilate și structurii elaborate a cusăturilor care evidențiază excelent silueta feminină. Model original, foarte funcțional, prevăzut cu glugă care oferă o acoperire excelentă. Documentele, actele și alte lucruri mărunte vor fi în siguranță în buzunarul interior și în buzunarele laterale, prevăzute cu fermoar. Tivul inferior este ajustabil prevenind astfel risipirea căldurii.
  • căptușeală din tehnologie termoreflexivă Omni-Heat Reflective - punctele argintii reflectă căldura înapoi spre corp, ceea ce îmbunătățește confortul termic cu aprox. 20%
  • izolația sintetică Thermarator™ este rezistentă la umezeală
  • material impermeabil
  • buzunar interior de siguranță
  • manșete elastice
  • partea de jos este ajustabilă

Specificaţii

Numărul articolului 1167042710
Cod producător EK0054-444
Material 100% poliester
Izolație termică 100% polyester Thermarator
Glugă integrată
Buzunare la exterior 2 buzunare laterale cu fermoar
Buzunare la interior 1x cu fermoar
Căptușeala 100% poliester Omni-Heat Reflective
Tehnologie OMNI-HEAT® REFLECTIVE, THERMARATOR

Tehnologii utilizate

OMNI-HEAT® REFLECTIVE

FOLOSIȚI CĂLDURA PROPRIETehnologia OMNI-HEAT® REFLECTIVE reglementează temperatura corpului în mod pozitiv, ca urmare a aplicării materialului reflexiv care este extrem de respirabil. Acest lucru ...

THERMARATOR

Este o tehnologie care garantează căldura maximă chiar dacă nu conține puf.   Thermarator are un raport favorabil de căldură / greutate și este rezistentă la umezeală.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Video

 

Produse aferente

169,99 Lei(35%) 109,99 Lei

Hi-TecLADY NADER

99,99 Lei(63%) 36,99 Lei

adidasBOULDER BEANIE

109,99 Lei(40%) 64,99 Lei

LottoLISA