Columbia WILLOW FALLS FLEECE

Hanorac fleece damă (1136029453)

Descriere

Columbia WILLOW FALLS FLEECE

Bucură-te la maxim de activitățile outdoor și plimbările prin oraș pentru că cu acest hanorac fleece de femei Columbia WILLOW FALLS FLEECE, prevăzut cu un strat termo, vei avea parte de confort excelent pe întreaga durată de purtare. Model subțire și lejer, prevăzut cu fermoar, decorat cu imprimeu cu dungi, elastic, care se așează foarte bine pe corp și oferă confort termic sporit.
  • croială activă
  • buzunare cu fermoare
  • Thermo Stretch Fleece

Specificaţii

Numărul articolului 1136029453
Cod producător EL0058-444
Material 100% poliester (180 g Thermo Stretch fleece 91% poliester / 9% elastan)

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

489,99 Lei(29%) 344,99 Lei

ColumbiaCASCADE RIDGE JACKET

344,99 Lei(31%) 234,99 Lei

HannahAZZARO

144,99 Lei(31%) 99,99 Lei

ColumbiaOUTDOOR ELEMENTS III TEE

54,99 Lei(38%) 33,99 Lei

ColumbiaEXPLORER CREW 2P

Produse alternative