Columbia W WHIRLOBIRD GLOVE

Mănuși de iarnă damă (1860091011)

Descriere

Columbia W WHIRLOBIRD GLOVE

Mănuși de iarnă Columbia W WHIRLOBIRD ™ pentru femei concepute pentru schiat toată ziua. Datorită izolației și membranei te vor proteja chiar și în condiții adverse. Vei aprecia posibilitatea de a o ajusta pe încheietura mâinii și unirea mănușilor între ele.

  • căptușeala Omni-Heat™ 3D este un material respirabil termo-reflectiv care reglează temperatura cu ajutorul punctelor argintii 3D care reflectă și mențin temperatura corpului
  • Omni-Tech™ membrană impermeabilă și respirabilă cu cusături complet etanșe
  • ajustabile la încheieturi
  • posibilitate de unire a mănușilor între ele

Specificaţii

Cod producător 1860091011
Material 100 % nailon Omni-Tech Legacy Twill
Material 1 100 % poliuretan
Căptușeală 100 % poliester, Omni-Heat Reflective™ Interlock
Izolație termică 100 % poliester, 150 g Microtemp XF II
Membrană Omni-Tech™
Tehnologie OMNI-HEAT® REFLECTIVE, OMNI-TECH®

Tehnologii utilizate

OMNI-HEAT® REFLECTIVE

FOLOSIȚI CĂLDURA PROPRIETehnologia OMNI-HEAT® REFLECTIVE reglementează temperatura corpului în mod pozitiv, ca urmare a aplicării materialului reflexiv care este extrem de respirabil. Acest lucru ...

OMNI-TECH®

RĂMÂNEȚI USCAȚI ȘI ÎN MEDIUL UMEDPrimul strat de protejare al tehnologie Omni-Tech® este Omni-Shield®, care formează o peliculă de protecție pe suprafață. Este o membrană microporoasă care previne ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

1 199,00 Lei(40%) de la 709,99 Lei

ColumbiaVELOCA VIXEN JACKET

549,99 Lei(43%) 309,99 Lei

ColumbiaBUGABOO OMNI-HEAT PANT

234,99 Lei

EtapeSIERRA

69,99 Lei

ArcoreNEDA

69,99 Lei(21%) 54,99 Lei

SensorWOOL W