Columbia TRAIL RUNNING

Șosete sport (C3N1B)

Vândut

26,99 Lei cu TVA

Prețul recomandat de producător sau prețul de vânzare inițial estimat
64,99 Lei   Economisiți: 38,00 Lei (58 %)

Produse alternative

69,99 Lei(48%) 35,99 Lei

ColumbiaPERFORMANCE RUNNING

64,99 Lei(58%) 26,99 Lei

ColumbiaTRAIL RUNNING

89,99 Lei(27%) 64,99 Lei

CraftGREATNESS MID 3-PACK

Descriere

Columbia TRAIL RUNNING

Aceste șosete sport pentru bărbați, Columbia TRAIL RUNNING cu croială joasă mențin picioarele tale proaspete și pregătite pentru alergare. Materialul Dri-Release Wool este ideal pentru climatul de pe întreg parcursul anului și elimină umezeala. Iarna menține picioarele tale calde, iar vara răcorite și uscate.
  • sprijin pentru arcul piciorului pentru combaterea oboselii
  • Formă ergonomică pentru confort

Specificaţii

Numărul articolului C3N1B
Cod producător C3N1B
Material 53% poliester, 39% nailon, 7% lână Merino, 1% spandex

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.