Columbia TRAIL ADVENTURE PANT

Pantaloni outdoor copii (1240000045)

Descriere

Columbia TRAIL ADVENTURE PANT

Pantaloni impermeabili și tot odată respirabili de copii Columbia TRAIL ADVENTURE PANT, destinați tuturor activităților realizate în mediul outdoor. Datorită membranei Omni-Tech™ apa nu va intra în interior, nici prin cusături. Confortul este asigurat de talia elastică, de materialul respirabil și de posibilitatea de detașare a părții de jos. Tehnologia de calitate primă OmniShade UPF 40 protejează împotriva razelor solare, asta datorită fibrelor ceramice țesute în microparticule, care reflectă razele UVA şi UVB și opresc razele solare dăunătoare UV pentru protecția pielii și confort prelungit în timpul expunerii la soare.
  • Omni-Tech™ construcție impermeabilă și respirabilă, cusături complet etanșe
  • talie cu elastic
  • partea de jos se poate desface

Specificaţii

Numărul articolului 1240000045
Cod producător RY8036-010
Material 100% polyester Omni-Tech (100% nylon)
Membrană Omni-Tech
Coloană de apă 10.000 mm
Tehnologie OMNI-TECH®, OMNI-SHADE®

Tehnologii utilizate

OMNI-TECH®

RĂMÂNEȚI USCAȚI ȘI ÎN MEDIUL UMEDPrimul strat de protejare al tehnologie Omni-Tech® este Omni-Shield®, care formează o peliculă de protecție pe suprafață. Este o membrană microporoasă care previne ...

OMNI-SHADE®

BUCURAȚI-VĂ DE SOARE ÎN SIGURANȚĂTehnologia OMNI-SHADE® blochează razele ultraviolete A și B (UVA și UVB), astfel ajută la prevenirea arsurilor solare și deteriorarea permanentă a pielii. ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Video

 

 

Produse aferente

43,99 Lei(38%) 26,99 Lei

NordicaFREESKI BASIC GIRL

324,99 Lei(27%) 234,99 Lei

ALPINE PROPREO 2

164,99 Lei(21%) 129,99 Lei

ColumbiaWILDERNESS WAY FLEECE JACKET

Produse alternative

234,99 Lei(29%) 164,99 Lei

ColumbiaMAXTRAIL PANT

199,99 Lei(30%) 139,99 Lei

LottoDAREK

209,99 Lei(21%) 164,99 Lei

ColumbiaSILVER RIDGE III CONVT G

184,99 Lei(29%) 129,99 Lei

ALPINE PROJERSO