Columbia SOUTH CANYON LINED JACKET

Geacă outdoor de bărbați (1166045092)

Descriere

Columbia SOUTH CANYON LINED JACKET

Geacă călduroasă, necesară pentru orice aventuri în zilele cu vreme mai rece. În această geacă Columbia SOUTH CANYON LINED JACKET vei putea merge în oraș sau la diferite excursii în aer liber. Dispune de izolație sintetică excelentă și căptușeală moale cu fibre moi pentru confort termic maxim. Când vei simți frigul la gât, ajustezi gluga în funcție de necesități și vei putea continua liniștit activitățile. Datorită taliei ajustabile și manșetelor cu formă ergonomică se va așeza foarte bine pe corp. Dacă îți vei uita mănușile acasă, mâinile le vei putea încălzi confortabil în buzunarele cu izolație termică. În buzunarele din interior și din exterior cu fermoar vei putea purta în siguranță obiectele tale de valoare.

  • impermeabilitate și respirabilitate datorită materialului dotat cu membrană Omni-Tech™ și cusăturilor etanșe
  • buzunare multifuncționale
  • glugă ajustabilă
  • ajustare în tiv
  • manșete confortabile

Specificaţii

Cod producător 1798882-010
Material 100 % poliester Omni-Tech™ Faille
Căptușeală 60 % poliester, 40 % poliester
Coloană de apă 10000mm
Izolație 100 % poliester 80g Microtemp XF II
Tehnologie OMNI-TECH®

Tehnologii utilizate

OMNI-TECH®

RĂMÂNEȚI USCAȚI ȘI ÎN MEDIUL UMEDPrimul strat de protejare al tehnologie Omni-Tech® este Omni-Shield®, care formează o peliculă de protecție pe suprafață. Este o membrană microporoasă care previne ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.