Columbia SILVER RIDGE II LONG SLEEVE SHIRT

Cămașă de bărbați (1102033026)

Descriere

Columbia SILVER RIDGE II LONG SLEEVE SHIRT

Colecția Silver Ridge se încadrează o perioadă lungă de timp în modelele favorite ale iubitorilor munților și călătorilor. Columbia prezintă o versiune nou, modernizată a cămășii favorite de bărbați Columbia SILVER RIDGE II LONG SLEEVE SHIRT. Designerii au pus accentul pe detalii și au păstrat proprietățile bune ale antecedentului model. Această cămașă va fi apreciată mai ales în timpul expunerii la soare pentru că dispune de factor de protecție 50+, orificii de ventilație și de guler care previne arderea gâtului. În plus permite curățarea ochelarilor, fără a-i zgâria. Tehnologia de calitate primă OmniShade UPF 50 protejează împotriva razelor solare, asta datorită fibrelor ceramice țesute în microparticule, care reflectă razele UVA şi UVB și opresc razele solare dăunătoare UV pentru protecția pielii și confort prelungit în timpul expunerii la soare.
  • tehnologie de protecție cu factor de protecție UPF 50, care oprește razele solare dăunătoare UV pentru confort prelungit când sunteți la soare
  • Omni-Wick™ - material funcțional pentru o evacuare rapidă a transpirației
  • sistem de ventilație
  • guler care protejează de razele solare
  • mânecile se pot rula/îndoi
  • pânză pentru curățarea ochelarilor

Specificaţii

Numărul articolului 1102033026
Cod producător XO0665-028
Material 100% nylon Silver Ridge
Tehnologie OMNI-WICK®, OMNI-SHADE®

Tehnologii utilizate

OMNI-WICK®

EVAPORARE AVANSATĂAceastă tehnologie evacuează transpirația de la corp, pe care o disipează pe suprafața materialului și permite astfel, evaporarea rapidă. Garantează confortul în timpul oricărei ...

OMNI-SHADE®

BUCURAȚI-VĂ DE SOARE ÎN SIGURANȚĂTehnologia OMNI-SHADE® blochează razele ultraviolete A și B (UVA și UVB), astfel ajută la prevenirea arsurilor solare și deteriorarea permanentă a pielii. ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Video

 

 

Columbia SILVER RIDGE II LONG SLEEVE SHIRT

Preţ: 244,99 Lei