Columbia SILVER RIDGE II CAPRI

Pantaloni capri bărbați (1218018828)

Descriere

Columbia SILVER RIDGE II CAPRI

Seria SILVER RIDGE este foarte cunoscută printre turiști și călători. Este apreciată mai ales datorită confortului și grație libertății de mișcare care oferă în timpul purtării. Poți testa calitățile sale unice de exemplu cu acești pantaloni capri pentru bărbați, unde Columbia a modificat detaliile, păstrând în același timp aspectul clasic și gama de folosire. Oferă protecție excelentă împotriva razelor solare nocive. Materialul folosit la fabricație evacuează excelent transpirația de la corp. Buzunarul de siguranță cu fermoar, talia parțial elastică și cureaua exterioară ajustabilă sunt o indispensabilitate.

  • tehnologia Omni-Shade™ UPF 50 protejează împotriva razelor solare şi asta datorită fibrelor ceramice țesute în microparticule, care reflectă razele UVA şi UVB
  • material funcțional, dotat cu tehnologia Omni-Wick, care evacuează rapid transpirația de la corp
  • buzunare sigure cu fermoar
  • zone de ventilație

Specificaţii

Numărul articolului 1218018828
Cod producător 1794911221
Tehnologie OMNI-WICK®, OMNI-SHADE®

Tehnologii utilizate

OMNI-WICK®

EVAPORARE AVANSATĂAceastă tehnologie evacuează transpirația de la corp, pe care o disipează pe suprafața materialului și permite astfel, evaporarea rapidă. Garantează confortul în timpul oricărei ...

OMNI-SHADE®

BUCURAȚI-VĂ DE SOARE ÎN SIGURANȚĂTehnologia OMNI-SHADE® blochează razele ultraviolete A și B (UVA și UVB), astfel ajută la prevenirea arsurilor solare și deteriorarea permanentă a pielii. ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

464,99 Lei(39%) 279,99 Lei

ColumbiaPEAKFREAK NOMAD

609,99 Lei(26%) de la 449,99 Lei

ColumbiaGOOD WAYS II JACKET

339,99 Lei(47%) 179,99 Lei

ColumbiaDRAMMEN POINT FULL ZIP FLEECE

Produse alternative

409,99 Lei(26%) de la 299,99 Lei

ColumbiaTRIPLE CANYON CONVERTIBLE PANT

464,99 Lei(20%) 369,99 Lei

ColumbiaTITAN PEAK MENS PANT

624,99 Lei(23%) 479,99 Lei

ColumbiaTITAN RIDGE 2

304,99 Lei(24%) de la 229,99 Lei

ColumbiaSILVER RIDGE II CARGO PANT