Columbia SATURDAY TRAIL PANT

Pantaloni outdoor damă (1239000098)

Descriere

Columbia SATURDAY TRAIL PANT

Pantalonii sunt o componentă de bază a activităților outdoor. De aceea este foarte important să alegi modele în care să nu-ți fie nici frig nici cald, care să reziste în timp și murdăriei - un astfel de model sunt pantalonii de femei Columbia SATURDAY TRAIL PANT. Nu strâng în talie și oferă confort sporit pe întreaga durată de purtare. Într-un cuvânt, sunt universali. Tehnologia de calitate primă OmniShade UPF 50 protejează împotriva razelor solare, asta datorită fibrelor ceramice țesute în microparticule, care reflectă razele UVA şi UVB și opresc razele solare dăunătoare UV pentru protecția pielii și confort prelungit în timpul expunerii la soare. Materialul folosit la fabricație este elastic și confortabil și datorită tratamentului Omni-SHIELD™ este rezistent la ploaie slabă și murdărie. Mai mult de atât conține factor de protecție, care previne pătrunderea razelor UV, ceea ce vei aprecia mai ales la munte. Dacă în timpul trekkingului vremea se va încălzi brusc, poți detașa foarte ușor partea de jos și astfel obține pantaloni trei sferturi.
  • tehnologia Omni-Shield înseamnă că suprafața este tratată special pentru a rezista la murdărie și lichide, până la temperatura de 70°C
  • tehnologie de protecție Omni-Shade cu factor UPF 50 care ajută la oprirea razelor solare nocive UV
  • buzunare sigure cu fermoar

Specificaţii

Numărul articolului 1239000098
Cod producător AL8761-010
Material 96% nailon, 4% elastan
Tehnologie OMNI-SHIELD®, OMNI-SHADE®

Tehnologii utilizate

OMNI-SHIELD®

REZISTENT LA PLOAIE ȘI MURDĂRIEPrincipiul de funcționare al tehnologiei OMNI-SHIELD® se bazează pe diferența de tensiune la suprafață a materialului. Este aplicată o țesătură ce formează o ...

OMNI-SHADE®

BUCURAȚI-VĂ DE SOARE ÎN SIGURANȚĂTehnologia OMNI-SHADE® blochează razele ultraviolete A și B (UVA și UVB), astfel ajută la prevenirea arsurilor solare și deteriorarea permanentă a pielii. ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Video

 

 

Produse aferente

Produse alternative

399,99 Lei(20%) 319,99 Lei

ColumbiaPASSO ALTO PANT

399,99 Lei(22%) 309,99 Lei

ColumbiaPASSO ALTO PANT

339,99 Lei(39%) 204,99 Lei

ColumbiaBUCK MOUNTAIN PANT

419,99 Lei(34%) 274,99 Lei

ColumbiaADVENTURE HIKING PANT