Columbia SANTIAM

Sandale damă (2273019555)

Descriere

Columbia SANTIAM

Sandale de femei Columbia SANTIAM™, perfecte pentru drumeții și toate activitățile outdoor. Fața rezistentă este realizată din combinație de piele și material textil și prevăzută cu curele de fixare. Model original cu aspect feminin și stilat, care oferă confort excelent la fiecare drumeție datorită amortizării excepționale Techlite™ și construcției ușoare. De aderența sigură are grijă talpa de tracțiune din cauciuc.

  • piele neșlefuită, material textil și curele de fixare
  • Techlite™ talpă intermediară ușoară pentru confort de durată, amortizare excelentă și o recuperare bună a energiei
  • cauciuc flexibil Omni-Grip™ care nu lasă urme și asigură o aderență sigură

Specificaţii

Cod producător 1777221011
Față piele full grain de calitate excelentă, material textil
Talpă intermediară Techlite™
Talpă cauciuc foarte aderent care nu lasă urme, Omni-Grip™
Greutate 198 g
Tehnologie TECHLITE® ÎNCĂLȚĂMINTE, OMNI-GRIP®

Tehnologii utilizate

TECHLITE® ÎNCĂLȚĂMINTE

UȘURINȚA, AMORTIZARE ȘI SPRIJINAbsoarbe excelent șocul de la impact. Materialul cu tehnologia TECHLITE® oferă confort superior și amortizare pentru încălțămintea în aer liber. Este un material ...

OMNI-GRIP®

UN PAS SIGUR PE ORICE TIP DE TERENTehnologia OMNI-GRIP® oferă stabilitate excelentă și aderență în orice teren și orice suprafață. Diferitele părți ale tălpii acționează în mod independent și la ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

294,99 Lei(30%) 204,99 Lei

O'NeillFW BATIDA BEADS SANDAL

329,99 Lei(33%) 219,99 Lei

ColumbiaSOLANA

294,99 Lei(30%) 204,99 Lei

O'NeillFW BATIDA BEADS SANDAL

144,99 Lei(48%) 74,99 Lei

CrossroadMATSU