Columbia POWDER PASS PULLOVER

Geacă outdoor damă (1530004487)

Descriere

Columbia POWDER PASS PULLOVER

Pentru drumeții montane este ideală o stratificare specială, care are ca rezultat confortul termic optim și tot odată protecție excelentă împotriva vântului. Geaca Columbia POWDER PASS PULLOVER este impermeabilă și menține corpul cald, inclusiv în condiții cu vreme schimbătoare. Fermoarul este acoperit în zona gâtului, manșetele sunt elastice și tivul de jos se poate ajusta pentru o protecție și mai sporită. Toate buzunarele sunt prevăzute cu fermoar pentru ca toate lucrurile stocate în ele să fie în siguranță.

  • material rezistent la apă
  • fermoar acoperit la gât
  • material elastic
  • tiv inferior ajustabil
  • fermoar pe lateral pentru o îmbrăcare mai ușoară

Specificaţii

Cod producător 1832233031
Material 100% nailon
Buzunar exterior 2 laterale cu fermoar

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

214,99 Lei(37%) 134,99 Lei

ColumbiaARCH CAPE CAPRI

304,99 Lei(19%) de la 244,99 Lei

ColumbiaOUTERSPACED FULL ZIP HOODIE

174,99 Lei(42%) 99,99 Lei

CrossroadDALILA

529,99 Lei(40%) 314,99 Lei

ColumbiaDUNWOOD MID

Produse alternative

Columbia POWDER PASS PULLOVER

Preţ: 374,99 Lei