Columbia POWDER LITE JACKET

Geacă iarnă damă (1167042723)

Descriere

Columbia POWDER LITE JACKET

Geacă ușoară de iarnă pentru femei Columbia POWDER LITE JACKET, care oferă confort termic excelent pentru ca tu să te poți bucura din plin de activitățile outdoor, realizate în anotimpul rece. Acest confort termic este oferit de tehnologia Omni-Heat, care încălzește excelent. Sistemul termo-reflectorizant reflectă căldura produsă de corp și o izolează în interior. Suprafața acestui model original este impermeabilă. Buzunarul de siguranță din interior și buzunarele de pe mână, prevăzute cu fermoar sunt o indispensabilitate.
  • izolație: puf sintetic
  • căptușeală din tehnologie termoreflexivă Omni-Heat Reflective - punctele argintii reflectă căldura înapoi spre corp, ceea ce îmbunătățește confortul termic cu aprox. 20%
  • material impermeabil
  • izolația sintetică Thermarator™ este rezistentă la umezeală

Specificaţii

Numărul articolului 1167042723
Cod producător WK1498-404
Material 100% poliester
Izolație termică 100% polyester Thermarator
Buzunare la interior 1x cu fermoar
Căptușeala 100% poliester Omni-Heat Reflective
Tehnologie OMNI-HEAT® REFLECTIVE, THERMARATOR

Tehnologii utilizate

OMNI-HEAT® REFLECTIVE

FOLOSIȚI CĂLDURA PROPRIETehnologia OMNI-HEAT® REFLECTIVE reglementează temperatura corpului în mod pozitiv, ca urmare a aplicării materialului reflexiv care este extrem de respirabil. Acest lucru ...

THERMARATOR

Este o tehnologie care garantează căldura maximă chiar dacă nu conține puf.   Thermarator are un raport favorabil de căldură / greutate și este rezistentă la umezeală.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Video

 

Produse aferente

199,99 Lei(25%) 149,99 Lei

LottoSTEFANIA

164,99 Lei(33%) 109,99 Lei

Hi-TecLADY NADER

109,99 Lei(40%) 64,99 Lei

LottoLISA

Produse alternative

1 199,00 Lei(44%) de la 666,99 Lei

ColumbiaLAY D DOWN JACKET

1 199,00 Lei(29%) de la 849,99 Lei

ColumbiaALTITUDE TRACKER HOODED JACKET

869,99 Lei(29%) de la 609,99 Lei

ColumbiaWINDGATES HOODED JACKET