Columbia POWDER LITE GIRLS HOODED JACKET

Geacă impermeabilă fete (1168017602)

Descriere

Columbia POWDER LITE GIRLS HOODED JACKET

La școala în natură, în tabără sau la călătorii de familie - la toate aceste activități îți va fi de folos această geacă sport Columbia POWDER LITE GIRLS HOODED JACKET care te va încălzi eficient și te va proteja de vremea nefavorabilă. Datorită tehnologiilor avansate de la Columbia, acest model original este foarte rezistent la apă și vânt, proprietăți care vor fi apreciate de toate domnișoarele. Sistemul reflectorizant Omni-Heat™ reflectă temperatura corpului și încălzește activ. Gulerul mai înalt în partea frontală este direct unit cu gluga pentru a proteja bărbia. Obiectele valoroase vor fi în siguranță în buzunarele prevăzute cu fermoar.

  • tratament exterior impermeabil Storm-Lite DP II, care oferă protecție de ploaie și vânt.căptușeală din tehnologie termoreflexivă Omni-Heat Reflective - punctele argintii reflectă căldura înapoi spre corp, ceea ce îmbunătățește confortul termic cu aprox. 20%
  • partea de jos este ajustabilă
  • protecție la bărbie care previne rănirea
  • izolația sintetică Thermarator™ este rezistentă la umezeală

Specificaţii

Numărul articolului 1168017602
Cod producător EG0009-653
Material 100% poliester
Căptușeala 100% poliester Omni-Heat Reflective
Izolație termică 100% polyester Thermarator
Glugă integrată
Buzunare la exterior 2 buzunare laterale cu fermoar
Tehnologie OMNI-HEAT® REFLECTIVE, THERMARATOR

Tehnologii utilizate

OMNI-HEAT® REFLECTIVE

FOLOSIȚI CĂLDURA PROPRIETehnologia OMNI-HEAT® REFLECTIVE reglementează temperatura corpului în mod pozitiv, ca urmare a aplicării materialului reflexiv care este extrem de respirabil. Acest lucru ...

THERMARATOR

Este o tehnologie care garantează căldura maximă chiar dacă nu conține puf.   Thermarator are un raport favorabil de căldură / greutate și este rezistentă la umezeală.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Video

 

Produse aferente

124,99 Lei(12%) 109,99 Lei

LewroNIMA

54,99 Lei(1%) 53,99 Lei

ArcoreFILI

17,99 Lei(27%) 12,99 Lei

LewroAERODACTYL

Produse alternative

434,99 Lei(28%) 309,99 Lei

ColumbiaPIKE LAKE JACKET

489,99 Lei(29%) 344,99 Lei

ColumbiaWILD CHILD JACKET

434,99 Lei(28%) 309,99 Lei

ColumbiaGYROSLOPE JACKET

489,99 Lei(29%) 344,99 Lei

ColumbiaSWISS MISTER JACKET