Columbia POWDER LITE BOYS HOODED JACKET

Geacă iarnă băieți (EB0013-465)

Produse alternative

439,99 Lei(29%) 309,99 Lei

ColumbiaPIKE LAKE JACKET

494,99 Lei(29%) 349,99 Lei

ColumbiaNORDIC STRIDER JACKET

494,99 Lei(29%) 349,99 Lei

ColumbiaSNOWFIELD JACKET

439,99 Lei(29%) 309,99 Lei

ColumbiaGYROSLOPE JACKET

Descriere

Columbia POWDER LITE BOYS HOODED JACKET

Designerii brandului Columbia știu cât de greu este să menții un copil mic, activ, uscat și în siguranță în timpul distracțiilor din anotimpul iernii. De aceea au creat această geacă impermeabilă pentru băieți Columbia POWDER LITE BOYS HOODED JACKET cu glugă ajustabilă, care oferă bărbia de abraziune și cu buzunare prevăzute cu fermoar, care vor maximiza siguranța lucrurilor stocate în interior. Model original, dotat cu strat izolator și sistem interior termo-reflectorizant, care cu ajutorul puntelor de reflecție returnează căldura proprie a corpului crescând astfel confortul termic.

  • tratament exterior impermeabil Storm-Lite DP II, care oferă protecție de ploaie și vânt.căptușeală din tehnologie termoreflexivă Omni-Heat Reflective - punctele argintii reflectă căldura înapoi spre corp, ceea ce îmbunătățește confortul termic cu aprox. 20%
  • partea de jos este ajustabilă
  • protecție la bărbie care previne rănirea
  • izolația sintetică Thermarator™ este rezistentă la umezeală

Specificaţii

Cod producător EB0013-465
Material 100% poliester
Căptușeala 100% poliester Omni-Heat Reflective
Izolație termică 100% polyester Thermarator
Glugă integrată
Buzunare la exterior 2 buzunare laterale cu fermoar
Tehnologie OMNI-HEAT® REFLECTIVE, THERMARATOR

Tehnologii utilizate

OMNI-HEAT® REFLECTIVE

FOLOSIȚI CĂLDURA PROPRIETehnologia OMNI-HEAT® REFLECTIVE reglementează temperatura corpului în mod pozitiv, ca urmare a aplicării materialului reflexiv care este extrem de respirabil. Acest lucru ...

THERMARATOR

Este o tehnologie care garantează căldura maximă chiar dacă nu conține puf.   Thermarator are un raport favorabil de căldură / greutate și este rezistentă la umezeală.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Video

 

Produse aferente

124,99 Lei(12%) 109,99 Lei

LewroNIMA

54,99 Lei(1%) 53,99 Lei

ArcoreFILI

30,99 Lei

LewroHANKA