Columbia PIKE LAKE JACKET

Geacă de iarnă copii (1164011260)

Descriere

Columbia PIKE LAKE JACKET

Fii pregătit să întâmpini vremea rece fără necesitatea de a te îmbrăca în mai multe straturi de îmbrăcăminte. Geaca de copii Columbia PIKE LAKE JACKET, te va încălzi eficient datorită căptușelii termo-reflexive și grație izolației termice Thermarator. Fața rezistentă la apă garantează că ca rămâne uscată pe întreaga durată de purtare. Buzunarele cu fermoar și buzunarul interior de siguranță vor proteja la maxim lucrurile stocate. Manșeta confortabilă cu orificiu pentru deget oferă acestui model original o adaptare mai bună a gecii pe corp.

  • material impermeabil
  • căptușeala termo-reflexivă Omni-Heat™ reflectă căldura înapoi spre utilizator
  • izolație sintetică Thermarator™
  • buzunare cu fermoar
  • protecție la bărbie care previne rănirea
  • partea de jos este ajustabilă
  • manșete confortabile, orificii pentru degete

Specificaţii

Cod producător 1799491835
Material 100 % poliester
Căptușeală 100 % poliester Omni-Heat Reflective
Izolație termică 100 % poliester Thermarator
Buzunare la exterior 2 laterale cu fermoar
Buzunare la interior 1 cu fermoar
Tehnologie OMNI-HEAT® REFLECTIVE, THERMARATOR

Tehnologii utilizate

OMNI-HEAT® REFLECTIVE

FOLOSIȚI CĂLDURA PROPRIETehnologia OMNI-HEAT® REFLECTIVE reglementează temperatura corpului în mod pozitiv, ca urmare a aplicării materialului reflexiv care este extrem de respirabil. Acest lucru ...

THERMARATOR

Este o tehnologie care garantează căldura maximă chiar dacă nu conține puf.   Thermarator are un raport favorabil de căldură / greutate și este rezistentă la umezeală.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

219,99 Lei(36%) 139,99 Lei

LottoLORA

144,99 Lei

LewroVERENA

179,99 Lei

LewroNAILA

179,99 Lei

LewroPALMER