Columbia MOSSY PATH JACKET

Geacă impermeabilă bărbați (1166044882)

Descriere

Columbia MOSSY PATH JACKET

Afară tocmai plouă și vremea este nefavorabilă? Nici o problemă pentru geaca Columbia MOSSY PATH JACKET. Este impermeabilă și izolată termic. Te va proteja eficient de ploaie și tot odată datorită respirabilității va evacua excelent transpirația menținând astfel corpul călduros și uscat. Lucrurile valoroase mici poți stoca în siguranță în buzunarul de pe piept. Grație manșetelor și tivului elastic poți ajusta acest model după propria necesitate.

 • membrană Omni-Tech™ - construcție impermeabilă și respirabilă cu cusături complet etanșe
 • izolație termică 100 g/m²
 • glugă integrată care se poate ajusta
 • buzunare cu fermoar, buzunar interior de siguranță
 • manșete ajustabile
 • partea de jos cu șnur

Specificaţii

Cod producător EO0046-010
Material 100% nailon
Căptușeala 100% poliester
Membrană Omni-Tech™
Coloană de apă 10.000 mm
Glugă integrată
Tehnologie OMNI-TECH®

Tehnologii utilizate

OMNI-TECH®

RĂMÂNEȚI USCAȚI ȘI ÎN MEDIUL UMEDPrimul strat de protejare al tehnologie Omni-Tech® este Omni-Shield®, care formează o peliculă de protecție pe suprafață. Este o membrană microporoasă care previne ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare
 • 23:18 16. 2. 2019

  Anonim

  Cât de călduroasă este?

  Reacţie

  • 8:39 18. 2. 2019

   SPORTISIMO (Gabriel)

   Bună ziua, din păcate nu dispunem de aceste informații. Singurele informații oferite de către producător sunt cele afișate pe pagina articolului, în descrierea acestuia. O zi bună.

   Reacţie

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Video

 

Produse alternative