Columbia MONTRAIL TITAN ULTRA SHORT M

Șort alergare bărbați (1381025172)

Descriere

Columbia MONTRAIL TITAN ULTRA SHORT M

Pantaloni scurți de alergare pentru bărbați Columbia MONTRAIL TITAN ULTRA SHORT, un partener excelent pentru antrenamente extreme de jogging, realizate în teren, pe diferite drumuri/suprafețe sau pentru drumeții montane. Dispun de caracter care sprijină la maxim performanțele, adaptându-se astfel necesităților utilizatoarei. În timpul alergării sunt foarte ușori și de asemenea rezistenți, la fel ca și tine. Model original, dotat cu tehnologie de răcire activată prin transpirație Omni-Freeze ZERO, care reduce temperatura generală a materialului, accelerează procesul de evacuare a transpirației și asigură o răcire imediată cu un efect de lungă durată. Tratamentul antimicrobian ajută la prospețimea de durată a pantalonilor, pantalonii interiori sunt foarte confortabili în contact cu pielea.

  • tehnologie Omni-Wick™, care evacuează transpirația spre exterior unde se evaporă rapid
  • tehnologia Omni-Freeze ZERO™, activează răcirea cu ajutorul transpirației datorită polimerului răcoritor din materialul textil
  • material cu tratament antimicrobian
  • pantaloni în interior
  • buzunare sigure cu fermoar
  • buzunare multifuncționale

Specificaţii

Cod producător AO1309-053
Material 94% nailon, 6% elastan
Căptușeală 90% poliester, 10% elastan
Tehnologie OMNI-WICK®, OMNI-FREEZE™ ZERO
Colecţii Columbia Montrail

Tehnologii utilizate

OMNI-WICK®

EVAPORARE AVANSATĂAceastă tehnologie evacuează transpirația de la corp, pe care o disipează pe suprafața materialului și permite astfel, evaporarea rapidă. Garantează confortul în timpul oricărei ...

OMNI-FREEZE™ ZERO

RĂCOARE ACTIVATĂ CU AJUTORUL TRANSPIRAȚIEI Omni-Freeze Zero este o tehnologie revoluționară cu efect răcoritor care este activat în timpul contactului cu transpirația produsă de corp. În ...

Colecţii

Columbia Montrail

Îți prezentăm Columbia Montrail – serie complexă de produse “de la cap până la picioare ”, dezvoltată pentru a oferi utilizatorilor performanțe maxime în timpul alergării în teren. A fost concepută din combinația experienței și reputației bune a companiei Montrail, domeniului trail running și designului inovativ al produselor create de compania Columbia. Rezultatul este cea mai bună colecție de echipament sportiv, destinat alergării în ter

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de renunțare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

149,99 Lei 229,99 Lei (34%)

ColumbiaMONTRAIL TITAN ULTRA SHIRT M

109,99 Lei 239,99 Lei (54%)

LottoSPEEDRIDE 600 III

44,99 Lei 69,99 Lei (35%)

ColumbiaPERFORMANCE RUNNING

149,99 Lei 154,99 Lei (3%)

ArcoreRYLEY 12

47,99 Lei

JunsdJS221A

59,99 Lei

RuntoREACH

109,99 Lei 144,99 Lei (24%)

ColumbiaMONTRAIL TITAN ULTRA CAP

Produse alternative

124,99 Lei 194,99 Lei (35%)

SalomonAGILE 7 SHORT M

109,99 Lei 139,99 Lei (21%)

NikeFLX CHLLGR SHORT 7IN

109,99 Lei 169,99 Lei (35%)

NikeM PWR RUN TGHT HALF

144,99 Lei 194,99 Lei (25%)

NikeDSTNCE SHORT BF 7IN

144,99 Lei 199,99 Lei (27%)

Under ArmourRUN TRUE HEATGEAR HALF TIGHT