Columbia MERCURY MAVEN IV MID JACKET

Geacă iarnă damă (WL5054-982)

Produse alternative

Descriere

Columbia MERCURY MAVEN IV MID JACKET

Geacă lungă de femei Columbia MERCURY MAVEN IV MID. Oferă o protecție excelentă împotriva vremii nefavorabile. Este perfectă pentru purtare în lunile iernii și la plimbări lungi. Dispune de izolație fantastică și de căptușeală termo-reflectorizantă. Un plus al acestui model original este gluga detașabilă, prevăzută cu imitație de plană, pe care o vei aprecia în condiții cu ploaie și vânt puternic.

  • material melange ripstop
  • material impermeabil
  • umplutură din pene 550 fill power
  • glugă detașabilă cu blană artificială
  • buzunare cu fermoare
  • buzunar sigur în interior

Specificaţii

Numărul articolului WL5054-982
Cod producător WL5054-982
Material 100% poliester melange ripstop
Căptușeala 100% nailon
Glugă detașabilă
Tehnologie OMNI-SHIELD®

Tehnologii utilizate

OMNI-SHIELD®

REZISTENT LA PLOAIE ȘI MURDĂRIEPrincipiul de funcționare al tehnologiei OMNI-SHIELD® se bazează pe diferența de tensiune la suprafață a materialului. Este aplicată o țesătură ce formează o ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Video

 

Produse aferente

484,99 Lei(38%) 299,99 Lei

ColumbiaMINX SHORTY

129,99 Lei(30%) 89,99 Lei

KamaMERINO+WINDSTOPPER

109,99 Lei(40%) 64,99 Lei

LottoLISA

179,99 Lei(59%) 72,99 Lei

LottoCECIL

179,99 Lei(19%) 144,99 Lei

LoapGAILA