Columbia MAXTRAIL PANT

Pantaloni outdoor copii (1240000046)

Descriere

Columbia MAXTRAIL PANT

Pantaloni outdoor foarte elastici de copii Columbia MAXTRAIL PANT cu construcție dinamică care va oferi copilului tău confort maxim inclusiv în condiții meteorologice nefavorabile. Tehnologia avansată Omni-Shield™ este garantată protecției eficiente de ploaie și murdărie, sistemul Omni-Shade™ cu factor de protecție UV 40 împiedică razele dăunătoare să penetreze pielea sensibilă a copilului. Talia elastică facilitează îmbrăcarea și dezbrăcarea. Buzunarele prevăzute cu fermoar sunt garanția stocării sigure a diferitelor lucruri valoroase și necesare.
  • tehnologia Omni-Shield înseamnă că suprafața este tratată special pentru a rezista la murdărie și lichide, până la temperatura de 70°C
  • tehnologie de protecție cu factor de protecție UPF 40, care oprește razele solare dăunătoare UV pentru confort prelungit când sunteți la soare
  • material elastic în 4 direcții
  • genunchi cu formă anatomică
  • talie elastică
  • buzunare pentru mâini
  • stretch softshell

Specificaţii

Numărul articolului 1240000046
Cod producător EY1001-010
Material 93% poliester, 7% elastan
Tehnologie OMNI-SHIELD®, OMNI-SHADE®

Tehnologii utilizate

OMNI-SHIELD®

REZISTENT LA PLOAIE ȘI MURDĂRIEPrincipiul de funcționare al tehnologiei OMNI-SHIELD® se bazează pe diferența de tensiune la suprafață a materialului. Este aplicată o țesătură ce formează o ...

OMNI-SHADE®

BUCURAȚI-VĂ DE SOARE ÎN SIGURANȚĂTehnologia OMNI-SHADE® blochează razele ultraviolete A și B (UVA și UVB), astfel ajută la prevenirea arsurilor solare și deteriorarea permanentă a pielii. ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Video

 

 

Produse aferente

43,99 Lei(38%) 26,99 Lei

NordicaFREESKI BASIC GIRL

324,99 Lei(27%) 234,99 Lei

ALPINE PROPREO 2

164,99 Lei(21%) 129,99 Lei

ColumbiaWILDERNESS WAY FLEECE JACKET

Produse alternative

199,99 Lei(30%) 139,99 Lei

LottoDAREK

209,99 Lei(21%) 164,99 Lei

ColumbiaSILVER RIDGE III CONVT G

184,99 Lei(29%) 129,99 Lei

ALPINE PROJERSO