Columbia LAKE 22 HOODED JACKET

Geacă puf damă (1167042727)

Descriere

Columbia LAKE 22 HOODED JACKET

Nu permite frigului să te oprească în practicarea diferitelor activități outdoor. Achiziționează-ți această geacă de puf pentru femei Columbia LAKE 22 HOODED JACKET, care oferă confort sporit pe întreaga durată a antrenamentului, plimbărilor sau altor activități outdoor. Izolația de calitate din spumă nu permite pătrunderea frigului în interior nici ieșirea căldurii afară, tratamentul superior impermeabil și gluga tip cagulă oferă o protecție excelentă împotriva ploii. Confortul la purtare este sporit de marginea de jos și manșetele ajustabile și de buzunarele cu fermoar. Căptușeala din puf a primit certificatul RDS care garantează manipularea etică cu animalele.
  • material textil impermeabil
  • construcție durabilă, fără cusături: tranziții profilate la cald îmbunătățesc retenția căldurii și prevenirea penetrării penelor
  • umplutură din puf capacitate de umplere de 600 cuin și certificat RDS

Specificaţii

Numărul articolului 1167042727
Cod producător WL0006-444
Material 100% poliester
Căptușeala 100% poliester
Glugă integrată
Buzunare la exterior 2 buzunare laterale cu fermoar

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

Columbia LAKE 22 HOODED JACKET

Preţ: 489,99 Lei