Columbia LAKE 22 DOWN HOODED JACKET

Geacă de puf bărbați (1166044929)

Descriere

Columbia LAKE 22 DOWN HOODED JACKET

Geacă de puf pentru bărbați Columbia LAKE 22 DOWN HOODED JACKET care oferă confort sporit pe întreaga durată a activități outdoor. Izolația de calitate din spumă nu permite pătrunderea frigului în interior nici ieșirea căldurii afară, tratamentul superior impermeabil și gluga tip cagulă oferă o protecție excelentă împotriva ploii. Confortul la purtare este sporit de marginea de jos și manșetele ajustabile și de buzunarele cu fermoar. Căptușeala din puf a primit certificatul RDS care garantează manipularea etică cu animalele.

  • material textil impermeabil
  • construcție durabilă, fără cusături: tranziții profilate la cald îmbunătățesc retenția căldurii și prevenirea penetrării penelor
  • umplutură din puf capacitate de umplere de 600 cuin și certificat RDS

Specificaţii

Numărul articolului 1166044929
Cod producător WO0840-030
Material 100% poliester
Căptușeala 100% poliester
Glugă integrată
Buzunare la exterior 2 buzunare laterale cu fermoar
Tehnologie HEAT SEAL

Tehnologii utilizate

HEAT SEAL

Tehnologia COLUMBIA HEAT SEAL îndepărtează cusăturile prin țesătură, menținând astfel puful în interior, iar frigul nu are nici o șansă.  • Construcție rezistentă fără cusături – tranziții ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Video

 

Produse alternative

1 049,00 Lei(18%) de la 849,99 Lei

The North FaceNUPTSE III JACKET M

1 249,00 Lei(21%) 979,99 Lei

The North FaceTREVAIL HOODIE M

1 049,00 Lei(31%) de la 714,99 Lei

The North FaceKABRU HD DOWN JACKET M

939,99 Lei(20%) de la 744,99 Lei

The North FaceKABRU DOWN JACKET M

1 299,00 Lei

MalojaJOSUAM

Columbia LAKE 22 DOWN HOODED JACKET

Preţ: 489,99 Lei