Columbia HORIZON EXPLORER JACKET

Geacă de bărbați (EO0053-010)

Produse alternative

1 449,00 Lei(20%) 1 149,00 Lei

The North FaceZANECK JACKET M

1 199,00 Lei(19%) 969,99 Lei

ColumbiaALTITUDE TRACKER HOODED JACKET

1 049,00 Lei(40%) de la 624,99 Lei

ColumbiaTIMBERLINE RIDGE JACKET

Descriere

Columbia HORIZON EXPLORER JACKET

Ieși afară în orice condiții meteorologice cu această geacă de bărbați Columbia HORIZON EXPLORER JACKET, care izolează excelent frigul datorită pufului sintetic în combinație cu sistemul Omni-Heat™ care în plus datorită punctelor termo-reflectorizante returnează căldura corpului. Tratamentul impermeabil de pe suprafață și gluga ajustabilă crește protecție împotriva vremii nefavorabile. Cusăturile atipice în formă de litera V înfrumusețează aspectul gecii, astfel vei arăta excelent oriunde o vei purta. Documentele, actele și alte lucruri valoroase vor fi în siguranță datorită buzunarului interior. În buzunarele laterale poți stoca diferite lucruri necesare. Tivul inferior se poate ajusta, astfel este prevenită risipirea căldurii din interior.

  • căptușeală din tehnologie termoreflexivă Omni-Heat Reflective - punctele argintii reflectă căldura înapoi spre corp, ceea ce îmbunătățește confortul termic cu aprox. 20%
  • izolația sintetică Thermarator™ este rezistentă la umezeală
  • material impermeabil
  • buzunar interior de siguranță
  • buzunare cu fermoare pentru mâini
  • manșete elastice
  • partea de jos este ajustabilă

Specificaţii

Numărul articolului EO0053-010
Cod producător EO0053-010
Material 100% poliester
Căptușeala 100% poliester Omni-Heat Reflective
Izolație termică 100% poliester Thermarator
Buzunare la exterior 2 cu fermoar
Buzunare la interior 1 cu fermoar
Tehnologie OMNI-HEAT® REFLECTIVE, THERMARATOR

Tehnologii utilizate

OMNI-HEAT® REFLECTIVE

FOLOSIȚI CĂLDURA PROPRIETehnologia OMNI-HEAT® REFLECTIVE reglementează temperatura corpului în mod pozitiv, ca urmare a aplicării materialului reflexiv care este extrem de respirabil. Acest lucru ...

THERMARATOR

Este o tehnologie care garantează căldura maximă chiar dacă nu conține puf.   Thermarator are un raport favorabil de căldură / greutate și este rezistentă la umezeală.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

109,99 Lei(18%) 89,99 Lei

WillardGARO

214,99 Lei(25%) de la 159,99 Lei

LoapGILBERT

129,99 Lei(30%) 89,99 Lei

KamaMERINO+WINDSTOPPER

35,99 Lei

WillardKIERO