Columbia GLACIAL PRINTED LEGGING

Colanți fete (1319001690)

Descriere

Columbia GLACIAL PRINTED LEGGING

Acești colanți universali Columbia Columbia GLACIAL PRINTED LEGGING sunt perfecți pentru toți copii care iubesc să se joace afară inclusiv în condiții meteorologice mai reci, atunci când este necesar confortul termic de durată. Materialul ușor și elastic, folosit la fabricație, nu limitează mișcarea, este confortabil și datorită culorilor vesele oferă un aspect excelent fiecărui copil. Atunci când zăpada dispare, izolația din microfleece va acționa ca un strat subțire sub îmbrăcăminte, care va încălzi eficient și nu va fi inutil de masiv.

  • design atractiv
  • microfleece
  • materialul elastic nu limitează mișcarea

Specificaţii

Numărul articolului 1319001690
Cod producător AG1026-404
Material 100% poliester

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

129,99 Lei(30%) 89,99 Lei

KlimatexBERTI1

89,99 Lei(27%) 64,99 Lei

ReebokGIRLS ESSENTIALS 7/8 TIGHT

114,99 Lei(6%) 106,99 Lei

NikeNSW LGGNG FAVORITE GX3

79,99 Lei(37%) 49,99 Lei

LottoAMBRA

79,99 Lei(37%) 49,99 Lei

LottoDANI

Columbia GLACIAL PRINTED LEGGING

Preţ: 99,99 Lei